Tagok

Dental Health Services - Dr. Gerencsér Tamás


Diplomáját a szegedi tudományegyetem fogorvosi karán szerezte. Tevékenységét Sopronban, Magyarország első és legnagyobb külföldi érdekeltségű fogászati vállalkozásánál kezdte meg, majd saját praxist alapított. Több mint, 20 éve lát el elsősorban Ausztriából, Svájcból és Németországból érkező betegeket.  Rendszeresen jár nemzetközi fogászati kongresszusokra, 2007-ben orvos-közgazdászképzésben vett részt, a münsteri egyetemen szerzett „Master of Oral Medicine In Implantology” diplomával rendelkezik.

 

Saját praxisa több európai uniós támogatásban is részesült, ennek és a folyamatos, önerőből történő technológiai és géppark fejlesztésnek is köszönhető, hogy a legmodernebb diagnosztikai berendezéseket és eljárásokat használja.  A 3D panoráma röntgennel, CAD/CAM számítógépes technikával, valamint fréz-géppel (mellyel gyakorlatilag azonnal elkészíthető a fogpótlás) felszerelt, három önálló kezelőegységből álló rendelője ma világszínvonalú gépparkot jelent a gyógyításban.

 

Azon soproni fogorvosok közé tartozik, akik évtizedes megbízható és minőségi munkájukkal tevékenyen vettek részt a magyar fogorvosok iránti nemzetközi bizalom megteremtésében. A klaszter elnökségi tagja.

Dental Health Services Kft.

Sopron

Höflányi utca 37.

Telefon:

+36/ 99/320 579

E-mail:

drgerencser@chello.hu
www.hongriedentiste.com
www.implantdentist.hu