Tagok

DRN Dental - Dr. Németh Attila

A Semmelweis Orvostudományi egyetemi diploma megszerzését követően visszatért szülővárosába és itt indította el fogorvosi praxisát. Rendelőjében hitvallása szerint a magas szintű minőséget az emberközpontú ellátással ötvözve dolgozik, nagy hangsúlyt fektetve saját és kollégái folyamatos szakmai továbbképzésére. Fő szakterülete kollégájával, dr Kereszty Kornéllal, – aki a münsteri egyetem implantológiai mesterdiplomájával rendelkezik – a 3D képalkotáson alapuló implantologia és protetika.

 

Műemlékvédelmi előírások figyelembevételével, korabeli fotók alapján 2001-ben újította fel különleges hangulatot árasztó rendelőjét, amely Sopron történelmi belvárosában helyezkedik el. A gyönyörű, múlt századi épületben korszerű ergonómiai szempontok alapján kialakított helyiségek, a közlekedést megkönnyítő lift és a legmodernebb, három dimenziós röntgen diagnosztikai technika húzódik meg. Ez a technika nyújtja napjaink legkorszerűbb és legpontosabb képalkotási eljárását, amely a betegség felismerését segíti a fogorvoslásban, egyben elengedhetetlen eszköze az implantátumok beültetésének.

 

Szabadidejében szívesen vitorlázik, és számos tennivalója akad az Európai Borlovagrend Magyarországi Legátusának aktív tagjaként.

DRN Dental

Sopron

Várkerület 48.

Telefon:

+36-99/505-208

E-mail:

drn@drn.hu
www.drn.hu