Tagok

Dr. Úry&Úry - Dr. Úry Barna

Fogorvosi diplomáját Budapesten, az Orvostudományi Egyetem fogorvosi karán szerezte, 1998 óta tevékenykedik saját rendelőjében, Sopron belvárosában. A család praxisát ma is aktívan dolgozó édesapja alapította, így a két generáció együttműködésének köszönhetően a gyógyító munkában összefonódik a tradíció és az innováció, a több évtizedes szakmai tapasztalat és a modern kor követelményeit jelentő fejlett technológiák használata.

 

Egyik kedvelt szakterülete az endodoncia, amely a fogbél, illetve a foggyökér körüli szövetek megbetegedéseinek megelőzésével, a már kialakult elváltozások kezelésével foglalkozik. A három fogorvosi kezelőegységgel működő  rendelőben kifejezetten az implantológiát szolgáló modern, három dimenziós CT segíti a diagnosztikát, amely részlet gazdag információkkal látja el a kezelőorvost megkönnyítve az implantátum típusának,hosszának és átmérőjének az optimális meghatározását.

 

Szabadidejének nagy részét síző,kilencéves lánya és nyolcéves fia verseny- és edzés programjai töltik ki, de amikor teheti, maga is sílécet csatol.

 

 

Dr. Úry&Úry

H-9400 Sopron

Várkerület 73.

Telefon:

+36 99 340 843

E-mail:

info@ury.hu
www.ury.hu