Tagok

Confident Egészségügyi Kft. - Dr. Úry Előd

Fogorvosi diplomáját a budapesti Semmelweis Orvostudományi egyetemen szerezte, majd számos nemzetközi szakmai képzésben vett részt Európa több egyetemén. Járt egyebek mellett Rügenben, Göteborgban, Londonban, Kremsben, ahol a szájsebészet, a gnathológia, az esztétikai fogászat, és az implantológia területén folytatott tanulmányokat, szerzett tapasztalatokat.

 

Speciális és kedvelt szakterülete a gnathológia, az állkapocsizület tana, mely szakterületen egyszerre gyógyít saját fogorvosi rendelőjében, Sopronban, valamint nemzetközi postgraduális képzésekben oktat a VieSID-ben (Vienna School of Interdisciplinary Dentistry). 2007-ben Master of Science (MSc) akadémiai fokozatot nyert. Jelenleg a 3D Craniometry for Dentistry csoport tagjaként a bécsi UniVIE Department of Anthropology intézetben írja Phd doktorátusát .

 

Magánpraxisát 1996-ban alapította. Sopron központjában működetett modern rendelőjében a szakmai iskolák és nemzetközi szervezetek által előírt protokollnak megfelelően, több tudomány- és szakterületet átfogó munkában interdisciplinaris csapattagként tevékenykedik. Orvosi hitvallásának megfelelően, tevékenységében a funkcionalitás és az esztétika magas szintű összhangját keresi és valósítja meg.

 

Szabadidejében komolyzenét hallgat, szereti a természetet, ha teheti, családjával kirándul és fut.

Confident Egészségügyi Kft.

H-9400 Sopron

Füredi sétány 9. I./3

Telefon:

+36 99 50 66 60

E-mail:

confident@confident.hu
www.confident.hu