Tagok

Vizimplant Kft. - Dr. Vízi Attila

2001-ben szerezte meg fogszakorvosi diplomáját Budapesten, majd 2003-ban szakvizsgázott. Mintegy öt évig dolgozott Budapesten, ahol magánrendelői praxisban szerzett a szájsebészet és az implantológia területén szakmai gyakorlatot. Ezt követően költözött Sopronba, ahol két neves fogászati magánrendelő orvosa volt.  Angol, német és olasz nyelven beszél és kezeli pácienseit. Az elmúlt években számos továbbképzésen vett részt, elsősorban Svájcban, ahol az implantológiai és szájsebészeti képzések mellett, fogászati lézer eszközökkel kapcsolatos kurzusokat hallgatott.
Önálló rendelőjét nemrégiben nyitotta meg Sopron egyedi hangulatú történelmi belvárosában, a Várkerületen. Munkájában a minőséget tekinti vezérelvnek, ennek elérése érdekében kizárólag minőségi anyagokat használ, precíz fogtechnikai hátteret biztosítva a gyógyító munkához. Praxisa az egyik világszerte elismert svájci implantátum gyártó magyarországi forgalmazójának referenciarendelőjeként működik.
Rendelőjében a legmodernebb diagnosztikai eszközök működnek, röntgengépe csökkentett sugárterhelés mellett képes panoráma és intraorális röntgenfelvételt készíteni. Mindemellett megtalálhatóak a lézerkezelésekhez szükséges eszközök is, melyek a műtéteket és húzásokat követő hatékonyabb gyógyulást segítik elő.

 

Vizimplant Fogászati Kft.

H-9400 Sopron

Várkerület 31.

Telefon:

+3630790-2350

E-mail:

info@vizimplant.eu
www.vizimplant.eu