Partnerprogram

 

A partnerprogram célja

 

Az InnoDental Fogászati- és Egészségturisztikai Klaszter működésének elősegítése érdekében együttműködő partnerek hálózatának kiépítésében érdekelt. Partnerprogramjával a fogászat területén működő vállalkozások, kapcsolódó és támogató iparágak, szolgáltató és támogató infrastrukturális, oktatási, szaktanácsadói, kutatási intézmények, szakmai szövetségek (kamarák, klubok, egyesületek), valamint pénzügyi intézmények innovatív kapcsolat rendszerén nyugvó koncentrációját kívánja előmozdítani.  Az együttműködő partner nem feltétlenül tagja a Klaszternek, de egyetért céljaival, és elősegíti tevékenységeinek hatékonyabb megvalósulását.

 

Partnereink, támogató tagjaink:

 

  • Nyugat-Magyarországi Egyetem Technológia Transzfer Iroda : Az Iroda közvetíti az egyetem szellemi termék portfólióját a nyugat-dunántúli és burgenlandi régió kis- és középvállalkozásai számára, másrészt továbbítja a vállalkozások innovációs keresletét az egyetem megfelelő kutatóegységei felé.

 

  • Magyar Turizmus Zrt. Nyugat-Dunántúli Regionális Igazgatóság: A Magyar Turizmus Zrt. feladata a magyarországi turizmus iránti kereslet erősítése a beutazó és a belföldi turizmus ösztönzésével az iparág fejlődése érdekében.

 

  • Dr. Paukovits Ügyvédi Iroda: Jogi szaktanácsadás